Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci la PETRECEREA BURLACILOR

· Petrecerea burlacilor

Iata cateva idei despre ceea ce ar trebui sa faceti si ceea ce nu ar trebui sa faceti:

* Nu planificati petrecerea pentru noaptea dinaintea nuntii, nici macar in acelasi weekend. Da, va fi dificil pentru prietenii care nu sunt din oras, dar cum devine un lucru bun adunarea unor tipi intr-un loc cu mai putin de 24 de ore inainte de nunta? Nu luam in seama mahmureala, ci ganditi-va la ochii vineti sau alte si alte peripetii.

* Mirele nu trebuie sa organizeze nimic, cavalerul de onoare se va ocupa de tot.

Petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor

* Daca sunteti cavalerul de onoare, discutati cu ceilalti baieti sa va ajute cu planificarea petrecerii. Sa fiti dumneavoastra responsabil pentru aceasta, poate fi putin stresant sau coplesitor, iar acest lucru ar putea afecta petrecerea in sine.

Totusi mirele trebuie sa dea anumite indicatii:

Dupa ce ati fost de acord cu petrecerea, oferiti-i cateva idei despre ceea ce ati dori de la petrecerea dumneavoastra. Tineti minte ca aceste idei nu inseamna sa ii spuneti exact ceea ce doriti, pana la tipul de bere sau culoarea parului stripteuse-lor. Aceasta petrecerea este tributul lui pentru dumneavoastra, deci lasati-l pe el sa va surprinda putin. Dar cheia este sa ii sugerati cateva idei, daca doriti o noapte traditionala in oras, ceva mai putin extravagant sau ceva intre cele doua.

* Nu incepeti organizarea cu o saptamana inainte.

Daca procedati astfel, veti avea o petrecere dezorganizata, care ii va lasa impresia mirelui, ca nimeni nu tine suficient de mult la el, incat sa ii ofere o petrecere adecvata.

* Trebuie sa multumiti mireasa (FOARTE IMPORTANT )

Trebuie sa ajungeti la un compromis: miresele urasc aceste petreceri. Avand in vedere tot ce se poate intampla, cine le poate acuza? Dar asta nu inseamna ca va trebui sa ascultati de cererea lor fara stripteuze.

Daca totusi nu doriti asa ceva, atunci e destul de clar. Daca vreti, atunci va trebui sa incercati sa mentineti pacea. In saptamanile dinaintea petrecerii si inainte sa plecati in seara respectiva, asigurati-va mireasa ca veti fi cuminte si ca ea este cea cu care vreti sa va casatoriti dintr-un motiv. Ceea ce nu vreti sa faceti este ca totul sa aiba o tenta de scuza, pentru ca nu este indicat un astfel de comportament.

Femeile nu prea inteleg aceste petreceri, pentru ca nu inteleg de ce vreti sa va uitati la alte femei daca le iubiti pe ele de fapt. Spuneti-i inca o data ca ea este cea pe care o iubiti. Fiti concis si dragut.

* Cum poate evita mirele stripteuzele (daca doreste)

O alta problema este faptul ca mirii trebuie sa accepte stripteuzele atunci cand acestea sunt aduse de catre prieteni.

Cea mai buna abordare daca nu doriti stripteuze este sa explicati cavalerului de onoare ca nu doriti o petrecere traditionala. Spuneti-i clar acest lucru, ca sa nu existe nici o neintelegere din partea lui.

Daca totusi nu vreti sa faceti asta si ati ajuns in mijlocul unei astfel de petreceri, directionati-le catre cei care le-au dorit. De fapt, ei sunt cei care doresc sa vada spectacolul, asa ca probabil nu veti avea probleme. Dar probabil ca vor vrea sa vada cum beneficiati si dumneavoastra de aceasta atentie feminina dintr-un motiv destul de ciudat (de parca sanii in fata ar fi un fel de ritual pe care trebuie sa il treaca toti barbatii la petrecerea burlacilor). Faceti-le pe plac, dar indreptati sanii catre ei. Apoi cautati cativa prieteni care nu participa la acest spectacol foarte mult. Daca ramaneti cu acestia, acest lucru va poate ajuta sa va mentineti departe de toate acestea.

%d blogeri au apreciat asta: