Prin ce se deosebeşte un manechin de o prostituată?

· Prostituate Bucuresti

Prostituata nu are de ales: este datoare, deoarece este plătită.

Manechinul alege: cu cine vrea să fie, cu acela este. În general, sînt foarte tolerant la aceste tertipuri femeieşti, este ceva normal.
Femeia nu visează să umble din mînă în mînă şi să sară dintr-un pat în altul. Ea doreşte o familie, vrea să fie asigurată, să poată naşte copii şi să-i educe. O familie cu un alcoolic sărac, chiar şi supratalentat nu poate fi un vis. Din această cauză nu am o atitudine ostilă faţă de tendinţa femeilor de a-şi călca principiile pentru a se mărita cu un bancher mic şi gras, nu din dragoste, ci din convenienţă.
Căsătoria din dragoste poate să nu reziste.

Dacă aceste fete ar avea cîteva milioane de dolari cred că nu s-ar fi gîndit la prostituţie. Ele pur şi simplu vor să aibă bani. Lăcomia le conduce, nu visele. Datorită revistelor ilustrate toată lumea vrea să trăiască frumos. Imaginaţi-vă că o sărmană fată trăieşte într-o gaură şi se gîndeşte cum să înceapă o viaţă nouă, dar nimic nu cunoaşte şi nimic nu ştie să facă, bani pentru învăţătură nu are. Alege cea mai accesibilă, pentru ea, metodă, cunoscută de pe vremea lui Adam şi a Evei.

manechin prostituata

%d blogeri au apreciat asta: