Prostituata din Bucuresti care te iubeste numai pe tine!

Cum te-ai simti daca ai merge la o prostituata din Bucuresti,si ti-ar spune ca te iubeste numai pe tine?

Aceste aventuri de prin bordeluri sunt adevarate, dar, din pudoare, nu pot sa spun ca mi s-au intamplat mie, ca eu doar nu merg la prostituate. Asa ca hai sa admitem, cam asta este procedura standard, ca le am auzit la un prieten. Un prieten cu care mergeam eu la bordeluri.

Avem aici anuntul unei domnisoare care presteaza companie intima. Dincolo de oferta, noua ne-a retinut atentia mesajul de pe pernita rosie in forma de inima aflata pe masa domnitei: Te iubesc numai pe tine. Mai, sa fie! Eu inteleg ca o dama de companie livreaza clientului minciuni pentru ca omul sa se simtă cat mai bine, dar parca nici chiar asa.

Hai, mimezi orgasmul,  imi spui ca sunt cel mai viril barbat din viata ta, ca sunt cel mai putin mic, ca ma doresti indiferent daca banii primiti sunt in euro, in dolari sau in lei, dar sa-mi spui ca ma iubesti numai pe mine parca e prea de tot din partea unei astfel de fete.

Ma simt incurcat, stanjenit. Daca vreau sa vin la tine cu un prieten, ca sa ne simtim bine in trei, ce fac? Daca tu ma iubesti numai pe mine, imi strici distractia mea in trei, evident ca se va simti amicul in plus. Eu zic sa-ti revizuiesti atitudinea daca mai vrei sa fim impreuna!

Prostituata Bucuresti

Prostituata in padure – Bucuresti

%d blogeri au apreciat asta: