Noile zone frecventate de prostituate in Bucuresti si tarifele practicate de acestea

· Prostituate Bucuresti

Bucurestiul are o îndelungată istorie a găsirii fericirii prin modalități nu tocmai creștine. Aceleași plăceri se găsesc în diferite zone ale orașului, iar în fiecare zonă se prestează plăcerea contracost, în funcție de reputație, de frumusețea sau experiența prostituatelor.

Prostituatele din Bucuresti sunt dispuse să îți negocieze următoarele clipe de plăcere. Dacă ești client fidel, chiar obții diverse “discounturi”.

 Harta actualizata a zonelor frecventate de prostituate in Bucuresti

Vom prezenta o hartă a celor mai vestite “zone ale plăcerilor” din București, cu tot cu tarifele practicate de acestea.

Cele mai vizitate zone în care prostituatele bucurestene sunt prezente la fiecare colț de stradă sunt deja vestitele:

Mătăsari
Calea Griviței
Buzești
Plevnei
Bulevardul Dacia
Ștefan Furtună
Gara de Nord.

Desigur, mai sunt și zone mai discrete, în care prostituatele apar la câteva zile, motivul fiind patrularea echipajelor de poliție cum ar fi:

Calea Victoriei, bulevardul Dinicu Golescu, Bulevardul Pache Protopopescu, Iancului, Mircea Vulcănescu, Piața Rosetti sau bulevardul Mihai Bravu, acestea sunt zonele  mai cuminți ale Bucureștiului, în care nu ești abordat la fiecare colț de stradă, chiar dacă și pe aici prostituatele își exercită cu conștiinciozitate serviciile.

Prostituate din Bucuresti

Prostituate Bucuresti

Tarife prostituate Bucuresti

Tarifele, variază în funcție de zonă și de serviciile oferite, cele mai ieftine prostituate rămân cele care își fac veacul pe stradă și oferă plăceri pentru o sumă modică de 30-50 de lei. Acestea sunt fetele de pe Mătăsari, Pleveni sau Calea Giulești, aici nu e indicat să vă așteptați la calitate sau aspect fizic extraordinar, ba chiar dacă nu aveți noroc, puteți pica în plasa unei curve cu experiență, la vreo 40 de ani.

Sunt prostituate care cer 100-200 de lei pentru servicii “complete”,  pe acestea le găsiți în jurul cartierului Gara de Nord, mai exact între Piața Matache, Palatul CFR și strada Buzești, ori în zona Universitate – Romană. Aici unele prostituate sunt dispuse să meargă cu tine la un hotel din apropiere, pentru a-și onora serviciile.

Prostituatele de lux , sau curvele de lux duc prețul la un alt nivel, intre 100 – 300 Euro ajungându-se si la 500 de euro “partida”. Pentru cei interesați, curvele de lux se găsesc în cluburile din centrul Bucureștiului, cazinouri sau saloane de masaj erotic. O altă modalitate de a le contacta este să faci rezervare, acest lucru presupune să știi numărul de telefon al escortei.

Pentru cei cu buzunare modeste, dacă aveți 30 de lei la dumneavoastră și căutați un sfert de oră de plăcere, fetele de pe Grivița sau calea Moșilor sunt dispuse să facă un sex oral pentru ei.

%d blogeri au apreciat asta: